Curso 2014- 2015

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Aula oberta: LLIURAMENT DE DIPLOMES  

Al finalitzar el curs els alumnes de l’Aula Oberta del Berenguer també acaben el període de pràctiques laborals. Llavors, acudeixen al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta on l’alcalde, aquest any el senyor Adam Tomàs, els lliura els diplomes corresponents. A més, se’ls agraeix la seva participació en el projecte i se’ls encoratja a seguir esforçant-se.

Els vuit alumnes de l’Aula Oberta del curs passat, acompanyats de la directora de l’institut i de la seva tutora,  van assistir a l’acte de lliurament dels diplomes molt contents perquè eren conscients que aquell dia  es reconeixia institucionalment  la feina ben feta.

L’alegria era doble perquè amb aquest acte es tancava també una etapa de la seva vida acadèmica. Així, doncs, acabaren 4t de l’ESO i reberen el seu primer títol de pràctiques, un diploma que representa el principi d’un llarg camí per recórrer, tant a nivell acadèmic com laboral.

Vols veure les fotos?


Aula Oberta: TEATRE

La ferestega domada

1º ESO B y C: TALLER DE POSTRES

 La lengua más dulce

Los alumnos de 1º han preparado unos riquísimos postres y los han compartido con todos sus compañeros de clase.

En primer lugar aprendieron las características del texto instructivo, después escribieron la receta de su postre preferido y finalmente lo elaboraron.

He aquí el resultado final: ¡Riquísimos postres! 


Aula Oberta: LA VIOLENCIA DE GÉNERO

Estos son algunos enlaces al material que se empleó en varias sesiones de tutoría y de lengua y literatura castellana para trabajar el tema de la igualdad:

– Narración de Quim Monzó: Redacción

Actividades sobre la película Te doy mis ojos

12 vídeos para trabajar la violencia de género en el aula

25 de noviembre: Stop violencia

Educando en igualdad

 – 150 canciones para trabajar la prevención de la violencia de género en el marco educativo