Pràctiques AO, primeres impressions, 2016 -2017

PRIMERES IMPRESSIONS

Àlex Casanova:

Jo estic molt content i feliç de poder anar a fer pràctiques a la llar d’infants la Sequieta. Estic experimentant  una sensació molt satisfactòria cuidant els nens petits.

Espero seguir aprenent moltes més coses, ja que fa molt poc que he començat (menys d’un mes). Les educadores del centre s’estan portant molt bé amb mi, són molt amables i simpàtiques. M’estic adonant que m’agrada molt aquesta feina amb els nens petits i pot ser que sigui la meva professió en un futur no molt llunyà.

Santi Reina:

El dia 4 d’octubre de 2016 havia de començar les pràctiques al Casal, però per qüestions organitzatives i de manca d’espai no va poder ser. Així que em van enviar cap a l’Ajuntament. Concretament, estic a l’Oficina de Gestió Tributària. El meu responsable és en Josep Rallo, però la persona que em mana el treball és la Teresa Garcia. La feina que em demana és bastant entretinguda.

En general, les tasques les faig a mà. Però m’agradaria que, dintre de les possibilitats, pogués treballar amb l’ordinador, fer encàrrecs… Suposo que més endavant els treballs que aniré fent seran més variats.

Paula Barrachina:

Cuando me dijeron que tenía que hacer prácticas y que había distintas opciones, sinceramente me quedé confusa. Yo, día tras día, preguntándome, ¿Qué practicas me tocará? Claro que yo las podía escoger,  pero si había más gente en mi misma opción y no me eligiesen ¿qué podía hacer? Entonces, cuando mi maestra me dijo que había aquellas prácticas para escoger, sin pensármelo ya le dije que quería a la guardería con los niños, y cuando me dijo que solo habían tres plazas me entró algo en la barriga, pero ella aún no sabía quién iba a cada lugar. Cuando me dijo que a mí me aceptaron al lugar donde quería ir se me quitó un peso de encima.

Cuando llegó el 4 de Octubre ese día para mí fue muy importante, yo tan nerviosa y tan emocionada a la vez. Ese día cuando entré por la puerta de la guardería ‘’La Gruneta’’ conocí a mis niños, con los que tengo que estar seis horas a la semana. Rosa es mi directora pero mi responsable es Suni y hay otra chica que es con quien estoy más.

Cuando llego allí cada martes, jueves o viernes lo que hacemos primero es cantar la canción y ahora que se acerca la castañada pues les enseñamos esa canción, cuando terminamos les damos de comer y luego vamos al patio a jugar.

Lo que quiero aprender es a cambiar los pañales porque es algo que no he hecho nunca pero ya que estoy allí pues pondré todas mis ganas en aprender todo lo que pueda.

Sinceramente, de allí no cambiaría nada, lo que me gustaría cambiar son las horas y poder estar más tiempo con ellos porque se me pasa el tiempo volando.

Inmaculada Ureña:

Estic fent les pràctiques a la Llar d’infants la Sequieta, estic a la classe dels més grans. La meva responsable es Gislen però amb qui estic mes és amb Pepa, ella és la que em mana la feina i em diu el que he de fer.

A la llar d’infants la Sequieta  faig moltes coses, com per exemple: vigilar el pati quan els nens juguen, donar el esmorzar, fer activitats aleatòries, etc. El que espero d’aquestes pràctiques es poder gaudir dels moments amb els nens, aprendre molt i per últim  poder canviar de classe a la dels més menuts.

Abril Valenzuela:

Jo, Abril, faig pràctiques al Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre. El meu tutor és Joan, però normalment estic amb Mingo, Cobadonga, Àlex, Sabina… Amb ells faig la feina que em demanen, com fer fotocòpies, imprimir, atendre el telèfon…

Amb aqueta experiència espero aprendre coses noves, fer amistats com amb Cobadonga que és una altra xica que fa pràctiques i també vull conèixer tot això que m’interessa d’un museu, que és l’historia del món, la naturalesa…

Gràcies per ser tan majos!

Toni Duran:

Jo faig les pràctiques al Ramon Berenguer IV, el meu institut, i estic a la secretaria.

Ara mateix estic molt content i a gust amb el que estic fent. Hi ha dues noies, La Mercè i la Míriam, que sempre m’ajuden quan necessito alguna cosa. Elles són les que em manen la feina. Són molt educades i agradables amb tothom.

Normalment lo que faig allí és agafar unes carpetes i després posar els noms dels alumnes de 1r d’ESO. A continuació poso tota la documentació a les carpetes dels alumnes i, finalment, ho hauré d’arxivar.

Espero aprendre molt aquest curs amb les tasques administratives… De moment, m’agrada molt el que estic fent.

Sergi Nos:

La meva primeres impressió va ser d’emoció perquè vaig veure l’escola després de tant de temps i també vaig veure mestres que vaig reconèixer i ells a mi. També estava una mica nerviós perquè no sabia el que em farien fer.

Les pràctiques les faig a l’escola Agustí Barberà i la meva tutora de pràctiques és Rosa, la conserge.

Les tasques que de moment estic realitzant són anar a la llibreria Ràfales a buscar el diari i altres coses que m’encomanen; com per exemple: folis, retoladors, espirals per enquadernar, etc.

Espero poder acabar les pràctiques el millor possible i poder aprendre moltes coses noves com ara: fer fotocopies, passar la llista del menjador, etc.

De moment estic molt a gust i espero causar una bona impressió.

Àlex Ferré:

Jo faig les pràctiques al CEIP Soriano Montagut. Estic amb la conserge, que es diu Anna. El que he de fer bàsicament és d’ajudant a consergeria i faig tasques com fer fotocòpies o encàrrecs.

Estic segur que aprendré molt!

Aquest article ha estat publicat en PASADO. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *