Troilos i Crèssida a Love for Shakespeare

Repartiment

Actrius i cantants  de Love for Shakespeare

Love for Shahespeare, dirigit per Lluís Pasqual, es va representar al teatre Lliure el passat 6 d’octubre en una única funció, en què actrius de renom de l’escena catalana, com Laura Conejero, María HinojosaMíriam Iscla, Maika MakovskiLaia Marull, Judit NeddermannLídia PujolMercè SampietroRosa Maria Sardà i Emma Vilarasau, van interpretar alguns dels textos més aclamats del dramaturg anglès. I en el repertori, vàrem poder escoltar aquesta fantàstica interpretació d’un fragment de Troilos i Crèssida, l’encontre furtiu, obra que Shakespeare va ambientar als anys de la llarga Guerra de Troia.

Troilus i Crèssida

Aquest article s'ha publicat dins de General, Mitologia, Referències clàssiques indirectes, Tragèdia i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Troilos i Crèssida a Love for Shakespeare

  1. Retroenllaç: Les obres clàssiques al Teatre Lliure | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *