Enginyeria forense: ciència i picaresca

Dintre de les conferències que des del Departament de Ciències oferim als nostres alumnes, aquest dimecres dia 13 d’abril, visitarà de nou el nostre centre Laureano Jiménez Esteller, del Departament d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili amb aquest interessant títol:

La tecnologia es pot aplicar, entre altres coses, per activitats il·legals. Però també es pot fer servir per enxampar a tot tipus de delinqüents. Per mooooooolt intel·ligent que pensis que ets, l´aplicació sistemàtica i rigorosa i la recerca de proves científiques pot desemmascarar qualsevol crim més enllà de qualsevol dubte. Durant la xerrada s´explicaran casos en els quals la ciència ha servit per inculpar (o per declarar innocent) a un acusat. Hi haurà una mica de tot: assassinats en família, assassinats a la feina, falsificacions gairebé perfectes, enverinaments amb tot tipus de substàncies, activitats d´espionatge internacional, detecció de sang, identificació de sospitosos, anàlisi de tot tipus de drogues… Al final, la policia científica sempre guanya…

Serà a les 10:30h al saló d’actes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *