Olimpíades de Geologia de Catalunya 2016

L’AEPECT, juntament amb altres institucions organitzadores a nivell estatal, i amb el suport a casa nostra del Departament d’Ensenyament, diverses universitats catalanes, el Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya (COLGEOCAT) i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), han convocat les sisenes Olimpíades de Geologia. Les proves de les respectives fases territorials de Catalunya es celebraran el 26 de febrer de 2016. Els primers qualificats de cada província podran concórrer a la fase final, a Jaca (Osca), el 9 d’abril de 2016. Els guanyadors a la fase final de Jaca participaran a l’agost a la fase internacional a Mie (Japó), amb totes les despeses pagades.

La prova inclourà una part individual (50 preguntes tipus test) i una prova teòrico-pràctica, en grups de 4 alumnes, que consistirà en la identificació de minerals, roques i fòssils i la interpretació de mapes i talls geològics sobre els quals es formularan preguntes relacionades amb la reconstrucció de la història geològica, els recursos, riscos o impactes de la zona.

Podeu llegir aquí les bases de la convocatòria. La inscripció cal fer-la abans del 22 de desembre.

Tota la informació: www.aepect.org/olimpiadasgeologia/fases_territorial_cat_2016.htm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *