Cinquena Olimpíada de Geologia

Des de ja i fins al 21 de desembre està oberta la inscricpió a les Olimpíades de Geologia, que, a la fase catalana, es celebraran el divendres dia 7 de febrer de 2014. Els alumnes de Batxillerat que s’animen participaran a les proves, individuals i en grups de quatre, que es realitzaran, en el nostre cas, al Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona. Als tres guanyadors de cada província se’ls cobriran les despeses del viatge a la fase Estatal a Toledo, així com l’allotjament i la manutenció, i gaudiran de una sortida de camp al Geoparc de la Catalunya Central amb sortida i arribada de Barcelona.

Tota la informació en aquest enllaç:

http://www.aepect.org/olimpiadasgeologia/fases_territorial_cat_2014.htm »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *