Dia mundial de les aus

Aquest cap de setmana és el Dia mundial de les aus, i des del Parc Natural del Delta de l’Ebre ens envien aquesta informació sobre les activitats vinculades a la celebració d’aquestes jornades que es duran a terme els propers dies 1 i 2 d’octubre.

Dissabte 1 d’octubre

– Visita a l’estació biològica, centre de recuperació de fauna salvatge del Parc. Trobada a les 10h a l’Ecomuseu. Places limitades.

– Sortida ornitològica pel delta de l’Ebre. Organitza Picampall. Informació i inscripcions. Tel. 608 865 566 i www.picampall.org.

– Juga i descobreix les aus. Joc itinerant d’observació d’aus amb premi per als participants que facin tot el recorregut pels 3 punts d’observació. De 10 a 19h. Reserva natural de Riet Vell. Organitza Seo/BirdLife. Més info: 616 290 246

Diumenge 2 d’octubre

– Anellament científic d’Aus en Família a la Reserva Ornitològica del Clot (Està situada entre el Poble Nou i la Casa de Fusta). De 9 a 11h.

– Observació d’ocells des dels miradors del Parc. De 10 a 14h. Amb el suport dels voluntaris del Parc i l’Escola del Parc.

– 10a Festa de les Aus a la Reserva Natural de Riet Vell, amb anellament científic d’Aus en Família, jocs tradicionals, explicació de la sega tradicional amb Polet i gran joc de la Migració pels xiquets. De 15 a 19h.

– 21a Festa de la Sega Tradicional de l’Arròs al Mas de la Cuixota (Casa de Fusta). De 11 a 13h. A més de les activitats tradicionals (sega, cavalls, música popular) avui el restaurant l’Estany cuinarà amb l’arròs ecològic Riet Vell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *