Activitats del Parc Natural del Delta de l’Ebre

El Parc Natural del Delta de l’Ebre envia informació de les properes activitats organitzades, per si són del vostre interès:

Amposta-desembocadura: Amposta en barca

Sortida en barca destinada a recórrer el tram fluvial que uneix Amposta i la desembocadura, rememorant els viatges dels històrics vaporets, dels llaguts i les falues, presents, ara, únicament en la memòria col·lectiva. Les illes de l’Ebre, les supervivents formacions del bosc de ribera…, seran alguns dels elements que ens aniran saludant durant el plàcid trajecte.

Dissabte 24 de setembre. Durada de 16h a 20h. Sortida des del Moll de l’oficina d’informació turística d’Amposta. Places limitades. Activitat gratuïta. Darreres places!!!

Ecomuseu-desembocadura: Ecomuseu en bicicleta

El recorregut, de 31 km i completament pla, transcorre per diverses zones del Parc Natural, com ara les basses del Canal Vell i el Garxal, i zones d’especial interès natural com el sosar de Nen Perdut, a més a més de l’espectacular ecosistema dunar de la zona de Riumar.

Diumenge 25 de setembre. Amb el suport del Consell Comarcal del Baix Ebre. Durada: tot el dia. Trobada a les 9.30h a l’Ecomuseu.

Més informació i inscripcions: Tel. 977 482 181

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *