A l’estiu, compte amb el Sol

Amb la calor que ja patim sobre els nostres caps, les vacances en girar el cantó i la proximitat de les platges i la muntanya, no està de més recordar que hem de protegir la nostra pell d’excessives radiacions solars. Prendre el sol amb precaució evitant exposicions prolongades, utilitzant cremes amb el grau adequat de protecció solar, o evitant les hores de major incidència dels rajos solars (entre les 12 i les 16 h, aproximadament), són alguns consells que val la pena seguir per evitar cremades, agressions a la pell i, a la llarga, la incidència dels melanomes o tumors a la pell. Pots ampliar la informació en aquest enllaç del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.

Pren les teues precaucions i gaudeix de les ben merescudes vacances!

Que passes un bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *