Alemanya tancarà les nuclears

Alemanya anuncia que abandona l’energia nuclear

  • El Govern d’Angela Merkel acorda que totes les centrals deixin de funcionar abans del 2022
  • La decisió “irreversible” converteix el país en el primer a renunciar a aquest tipus d’energia

Alemanya tancarà tots els reactors nuclears que té en funcionament abans del 2022 i es converteix així en la primera potència industrial que renuncia a l’energia atòmica, segons ha anunciat aquest dilluns el ministre de Medi Ambient, Norbert Röttgen, després d’unes intenses negociacions en el si de la coalició del Govern que dirigeix la cancellera, Angela Merkel.

Després de rebre l’informe de l’anomenada Comissió Ètica, un equip d’experts convocat pel Govern després de la crisi de Fukushima per analitzar el futur energètic d’Alemanya, Merkel ha assegurat avui que l’acord per abandonar l’energia nuclear suposa l’inici d'”una nova arquitectura per al subministrament elèctric”. Ha assenyalat que l’electricitat del futur ha de ser “segura i fiable”. (…)

Continua llegint a El Periódico »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *