Tornado a Missouri, EUA

Un tornado deixa almenys 116 morts i devasta una ciutat de Missouri

El pas d’un tornado ha deixat almenys 116 víctimes mortals a la localitat nord-americana de Joplin, a l’estat de Missouri. Les autoritats calculen que entre una cinquena i una desena part de la ciutat ha quedat destruïda. Hi ha molts edificis malmesos i zones sense serveis bàsics. Els equips d’emergència treballen per mirar de trobar més persones que podrien haver quedat atrapades sota la runa. Aquest tornado és el més violent que s’ha produït als Estats Units en els últims 60 anys

El governador de Missouri, Jay Nixon, ha declarat l’estat d’emergència en aquest estat nord-americà i hi ha ordenat el desplegament de la Guàrdia Nacional després del pas d’un potent tornado que hauria deixat almenys 116 víctimes mortals a la ciutat de Joplin, que té uns 50.000 habitants. El president dels Estats Units, Barack Obama, ha dit que es facilitaria ajuda immediata als afectats. (…)

Continua llegint al 3cat24 »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *