Cinema fòrum: “El show de Truman”

En aquesta entrada pots proposar, a través dels teus comentaris, les pel·lícules que t’agradaria veure en hora de tutoria. Això sí, en el teu comentari hauràs de explicar almenys un motiu pel qual trobes que la pel·lícula val la pena ser vista pels teus companys i comentada en classe.

A continuació, una proposta:

El show de Truman

Estats Units, 1998. 102 min.

Director: Peter Weir

Intèrprets: Jim Carrey, Laura Linney, Noah Emmerich, Natascha McElhone, Ed Harris, Holland Taylor, Paul Giamatti

Resum: Truman Burbank és un home corrent i una mica innocent que viu en una idílica població on tot és perfecte. Porta tota la vida allà, i mai ha sortit més enllà dels límits del poble. En la seva vida no hi ha problemes però, al llarg dels darrers dies, estranys successos el fan sospitar que alguna cosa estranya passa… (FilmAffinity)

Treball sobre la pel·lícula: Pots fer un cop d’ull a l’anàlisi de la pel·lícula que apareix en Viquipèdia. A continuació respondrem entre tots les preguntes plantejades en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *