ESTIU – VERANO [cat][cast]

australia1b.jpg

Camí d’Adelaide – Camino de Adelaide

En primer lloc us desitjo unes bones vacances, us les mereixeu. També torno a donar-vos gràcies per la companyia durant el curs, sabeu que m’agrada molt que llegiu el blog.

De fa dos anys que animo els meus fills a dibuixar i pintar amb mi durant les vacances. I aquest estiu farem entre tots un quadern de viatge, de manera que cada dia dedicarem una estona a posar-hi dibuixos, aquarel·les i collages de diferents aspectes de la nostra vida lúdica. Com ja és habitual, passarem un parell de setmanes a Eivissa, uns dies a Llanars (pirineu gironí) i acabarem a Sant Antoni de Calonge (Costa Brava). Representarem al quadern paisatges, persones, núbols, animalets, objectes, plantes…tot allò que ens envolta.

Amb en Tomàs (6 anys) ens dedicarem a treballar fonamentalment el color i alguns aspectes del dibuix. És molt detallista i observador, i per això miraré que es fixi amb estampats, insectes, plantes…

La Berta (8anys) ja gaudeix molt amb les aquarel·les i li proposaré cartes de colors i en el dibuix, m’agradaria que comencés a entendre la composició, els contrast i les proporcions de la figura humana.

Estic segur que, com sempre, passaran bones estones fent el quadern. Si tot va bé, al setembre publicarem els resultats en el bloc.

Jo sempre que vaig de viatge m’enduc una caixeta d’aquarel·les, un bloc i llàpis de color aquarelables, i ara ja tinc un munt de dibuixos de tots els llocs on he estat. Són records molt més intensos que les fotografies perquè els hi dedico més estona. Us deixo dos mostres del quadern d’Austràlia fet l’estiu del 1990, durant el fantàstic viatge que vam fer amb el bon amic Joan. Espero que us agradin i us animo a fer-ne un aquest estiu. Seria divertit compartir-los el curs que ve.

Bon estiu!!

watercolor.jpg

Kit de viatge – Kit de viaje

En primer lugar os deseo unas buenas vacaciones, os las merecéis. También os doy de nuevo las gracias por la compañía durante el curso, sabéis que me gusta mucho que leáis el blog.

Hace un par de años que animo mis hijos a dibujar y pintar conmigo durante las vacaciones. Y este verano haremos entre todos un cuaderno de viaje, de forma que cada día dedicaremos un rato a hacer dibujos, acuarelas y collages de diferentes aspectos de nuestra vida lúdica. Cómo ya es habitual, pasaremos un par de semanas en Eivissa, unos días en Llanars (pirineo gironí) y acabaremos en Sant Antoni de Calonge (Costa Brava). Representaremos en el cuaderno paisajes, personas, nubes, animales, objetos, plantas…todo aquello que nos rodea.

Con Tomàs (6 años) nos dedicaremos a trabajar fundamentalmente el color y algunos aspectos del dibujo. Es muy detallista y observador, y por esto intentaré que se fije en estampados, insectos, plantas…

Berta (8 años) ya disfruta mucho con las acuarelas y le propondré cartas de colores basadas en paisajes, y en dibujo, me gustaría que empezara a entender la composición, el contraste y las proporciones de la figura humana.

Estoy seguro que, como siempre, pasarán buenos ratos haciendo el cuaderno. Si todo va bien, en septiembre publicaremos los resultados en el blog.

Yo siempre que voy de viaje me llevo una pequeña caja de acuarelas, un bloc y lápices de color acuarelables, y ahora ya tengo un montón de dibuijos de todos los lugares que he visitado. Son recuerdos mucho más intensos que las fotografías porque les dedico más tiempo. Os dejo dos muestras del cuaderno de Australia hecho el verano de 1990, durante el fantástico viaje que hicimos con el buen amigo Joan. Espero que os gusten y os animo a hacer uno este verano. Seria divertido compartirlos el curso que viene.

Que paséis un buen verano!!

autralia2b.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *