COMENTARIS – COMENTARIOS [cat][cast]

Hola a tothom,

publicar aquest bloc és un plaer per a mi.

Però un bloc ha de ser més dinàmic, més participatiu i, en consequència, més ric.

Ajudem-nos amb els vostres comentaris.

Moltes gràcies.

Hola a todos/as,

publicar este blog me produce un inmenso placer.

Pero un blog debe ser más dinámico, más participativo y, en consecuencia, más rico.

Ayudémonos con vuestros comentarios.

Muchas gracias

[kml_flashembed movie="http://www.xtec.cat/~jnegre/engreixa_blog.swf" width="350" height="150"/]

5 pensaments a “COMENTARIS – COMENTARIOS [cat][cast]

 1. Apreciat company
  Trobo molt interessant les teves aportacions i confio que segueixis fent-les.
  Moltes gràcies per fer aquesta selecció de continguts sempre tan interessant.
  Salut

  Apreciado compañero
  Encuentro muy interesante tus aportaciones y confio que sigas haciendolas. Muchas gracias por esta selección de contenidos siempre tan interesantes.
  Salud

 2. Gràcies, Jesús.
  ets un bon suport sempre.
  Abraçades
  Gracias, Jesús.
  Siempre eres un buen soporte.
  Abrazos

 3. Hola,

  Avui he conegut aquest blog. Estic al·lucinant de la feinada que suposa. Sóc professor d’art a l’Escola Pia Santa Anna i jo també estic treballant en un blog, tot i que en el meu cas, la filosofia és la de compartir-lo amb alumnes i ex alumnes, així que les entrades no son únicament meves.

  http://www.somgentbatart.blogspot.com

  Felicitats per la feina!!!

  Ismael

 4. Gràcies Ismael.
  El blog és l’eina ideal per el treball dels alumnes. Jo ara no en tinc d’alumnes, per això el dirigeixo més als docents.
  El teu m’ha agradat molt.

 5. Bona tarda, buscant, buscant per connectar amb Jesús Arbués per comentar-li un problema amb les actualitzacions del flash, ( el curs passat vaig fer el telemàtic D99 i ell va ésser el meu tutor ) mira per on he trobat aquest bloc sobre flash.
  Jo tinc un petit bloc de l’escola – http://blocs.xtec.cat/ceipmediterranicampclar/- i tinc posats dos documents flash amb enllaços, si mantinc el flash 7 sobren els enllaços a la que s’actualitza ja no. Vosaltres en sabeu alguna cosa…. moltes gràcies Cristina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *