LÍNIES RECTES [cat][cast]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/sGtRSwIJA_w" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Ahir al vespre em vaig trobar amb això, és un autèntic gadget per qui hagi de fer dibuixos i esquemes sovint i tingui problemes de pols. L’empresa TECNILINEA (de qui no cobro cap comissió, encara) ven unes plantilles per dibuixar línies rectes. Pel que he llegit a la seva web, els preus no són cars i el material sembla resistent. Jo me’n compraré una i ja escriuré un article al voltant.

Ayer por al noche me encontre con ésto, un auténtico gadget para quien tenga que hacer a menudo dibujos y esquemas y tenga problemas de pulso. La empresa TECNILINEA (de la cual no cobro ninguna comisión, aún) vende unas plantillas para dibujar líneas rectas. Por lo que he leído en su web, los precios no son caros y el material parece resistente. Me compraré una y escribiré un artículo. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *