VÍDEO [cat][cast]

evolucio.jpg

Impressionant vídeo d’animació en 3D sobre la evolució de la vida a la Terra. En només 5 minuts queden perfectament explicades les transformacions que, al llarg de milions d’anys, es van produïr en alguns èssers vius fins arribar al mico. els meus fills han quedat encantats posant en pausa la peli per anar tafanejant sobre cada bultet nou que apareixia, sobre cada canvi de color…Suposo que el professorat de ciències el trobarà utilíssim.

Impresionante vídeo de animación 3D sobre la evolución de la vida en la Tierra. En sólo 5 minutos quedan perfectamente explicadas las transformaciones que, a lo largo de millones de años, se produjeron en algunos seres vivos hasta llegar al mono. Mis hijos han quedado encantados poniendo en pausa la peli para ir cotilleando sobre cada bultito nuevo que aparecia, sobre cada cambio de color…Supongo que el profesorado de ciencias lo encontrará utilísimo.

proposta/propuesta

Em venen al cap dues maneres de treballar la evolució a l’aula:

-que els alumnes, després de veure el vídeo, facin captures de diferents estadis evolutius, que en facin dibuixos i que cada un moldegi la figura en plastilina. Al final es podrien posar totes les creacions en línia amb etiquetes amb la data. Fins i tot se’n podrien fer fotos i penjar-les a Internet com a pasi de diapositives al BUBLESHARE amb rètols explicatius i/o gravacions de veu.

-aprofitant els dibuixos de la primera proposta es poden fer animacions a FLIPBOOK

Se me ocurren dos maneras de trabajar la evolución en el aula:

-que los alumnos, después de ver el vídeo, hagan capturas de diferentes estadios evolutivos, que dibujen cada uno un stadio y que moldeen las figuras con plastilina. Al final se pueden poner las creaciones en línea con etiquetas con la fecha correspondiente. Incluso de podrian sacar fotos y colgarlas en Internet como pase de diapositivas en BUBBLESHARE con textos explicativos e, incluso, gravaciones de voz.
-aprovechando los dibujos de la primera propuesta se pueden hacer animaciones en FLIPBOOK

2 pensaments a “VÍDEO [cat][cast]

  1. Retroenllaç: “El Blog de la Teresa” » Arxiu del bloc » L’evolució de la vida a la terra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *