MOBILIARI [cat][cast]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/OYCTcPkIIBI" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

L’estudi de disseny CASULO ha creat una caixa de 120x90x80 cm que és la solució d’aquells que viuen en un apartament petit i no tenen massa temps ni diners per anar a IKEA a comprar els mobles, o per qui no pari de canviar de casa i estigui cansat de mudances. En el seu interior s’ha aprofitat fins a l’últim racó per encabir-hi, desmuntats, un armari amb calaixos a la part inferior, un tamburet, un llit, una taula, un buck, una llibreria i dos puffs.

Tot això es pot muntar en només 7 minuts, sense eines.

Anem a posar a prova l’enginy i habilitat dels alumnes!

A partir d’una capsa de sabates, amb cartulines, cartró, adhesiu, cel·lo, tisores, cutter i altres capses més petites han de dissenyar, per parelles, diferents grups de mobles de les habitacions d’una casa d’unes dimensions reduides (p.e. 35 m2). Abans de crear els mobles hauran de projectar la distrivbució de la vivenda sobre un rectangle de 7×5 m.

Es treballen: sistemes de representació, croquitzat, normalització, escales, la lògica de les instal·lacions d’aigua i llum (cal parlar amb la gent de tecnologia) i tots els procediments de muntatge.

No penseu que seria una bona proposta interdisciplinar?

El estudio de diseño CASULO ha creado un cajón de 120x90x80 cm que es la solución para aquellos que no tienen tiempo ni dinero para ir a IKEA a comprar los muebles, o para quien no para de cambiar de casa y esté harto de mudanzas. En su interior se ha aprovechado hasta el último rincón para meter, desmontados, un armario con cajones en la parte inferior, un taburete, una cama, una mesa, un buck, unas estanterias y dos puffs.

Todo esto puede montarse en tan sólo 7 minutos.

Vamos a poner a prueba en ingenio y habilidad de los alumnos!

A partir de una caja de zapatos, con cartulinas, cartón, adhesivo, celo, tijeras, cutter y otras cajas más pequeñas han de diseñar, por parejas, diferentes grupos de muebles de las habitaciones de una casa de dimensiones reducidas (p.e. 35 m2). Antes de crear los muebles deberan proyectar distribución de la vivienda sobre un rectángulo de 7×5 m.

Se trabajan: sistemas de representación, croquizado, normalización, escalas, lalógica de las instalaciones de agua y luz (debemos hablar con los de tecnología) y todos los procedimientos de montaje.

No creéis que es una buena propuesta interdisciplinar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *