CARTRÓ [cat][cast]

cartro2.jpg

Avui ens dedicarem a reciclar cartró.

Ja fa uns anys va aparèixer al mercat una sèrie de mobles fets amb aquest material; cadires, taules, prestatges…dissenyats aprofitant al màxim les característiques del cartró per obtenir la robustesa necessària. Jo vaig anar a un sopar multitudinari a casa d’un amic que amb aquests mobiliari es va estalviar diners i espai.

Una proposta pels alumnes pot ser, precisament, dissenyar-ne un. Cal de fer els croquis, les maquetes i lliurar finalment les projeccions dièdriques i els plànols de desenvolupament. És important introduir els criteris d’estalvi de material i facilitat de muntatge (sense adhesius) per obtenir resultats econòmics i senzills. >>més mobles

Si els resultats són prou bons, podem fer un pas endavant i animar-los a crear objectes d’escriptori: carpetes, posallàpis, carteres…i si voleu deixar-los bocabadats, ensenyeu què es pot arribar a fer amb cartró a través de les obres de Chris Gilmour

Lògicament, el cartró l’han d’obtenir de botigues i magatzems del barri.

Hoy nos dedicaremos a reciclar cartón ondulado.

Hace ya unos años apareció en el mercado una serie de muebles construidos con este material; sillas, mesas y estanterías diseñados aprovechando al máximo las características del cartón para obtener la resistencia necesaria. Yo estuve en una cena multitudinaria en casa de un amigo que con estos muebles, ahorró dinero y espacio.

Una buena propuesta para los alumnos puede ser, precisamente, diseñar uno. Deberan hacer los croquis, las maquetas y entregar finalmente las proyecciones diédricas y los planos de desarrollo. Es importante introducir los criterios de aprovechamiento de material y la facilidad de montaje (sin adhesivos) para obtener resultados económicos y sencillos. >>más muebles

Si las producciones son suficientemente buenas, podemos dar un paso adelante y animarles a crear objetos de escritorio: carpetas, carteras, posalápices…y, si queréis dejar volar su imaginación, mostradles qué se puede llegar a hacer a través de las obras de Chris Gilmour

cartro.jpg

foto: Aston Martin de James Bond

Un pensament a “CARTRÓ [cat][cast]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *