MARK KHAISMAN [cat][cast]

khaisman.jpg

He trobat un post d’un blog que parla d’una exposició que m’ha semblat molt interessant; en Mark Khaisman treballa sobre plaques de vinil translúcid enganxant-hi tires de cinta d’embalatge, tot jugant amb les transparències que es van creant per superposició de capes de cinta. El resultat és molt atractiu des del punt de vista estètic (estic segur que com a decoració d’un bar seria perfecte) i, penso, ens presenta una tècnica amb moltes possibilitats a l’aula, per exemple, es poden decorar les finestres dels passadissos amb més llum. Els alumnes hauran de treballar de valent sobre els continguts de tonalitat, de traspàs d’imatges, d’unitats mínimes d’informació gràfica… i nosaltres els podem posar alguns condicionants en funció de les necessitats, p.e. imagineu que només poden treballar amb trossos quadrats de cinta…apa, qui comença?…

He encontrado post de un blog que trata de una exposición que me ha parecido muy interesante; Mark Khaisman trabaja sobre placas de vinilo translúcido pegando tiras de cinta de embalar, jugando con las transparencias que se producen por superposición de capas de cinta. El resultado es muy atractivo desde el punto de vista estético (sería perfecto para decorar un bar) y, nos presenta una técnica con muchas posibilidades en el aula, por ejemplo, se pueden decorar las ventanas más iluminadas de los pasillos. Los alumnos deberan trabajar sobre contenidos relacionados con las tonalidades, la transparencia, el traspaso de imágenes, las unidades mínimas de información gráfica… y nosotros podemos introducir algún condicionante en función de las necesidades, p.e. imaginad que sólo les permitimos trabajar con porciones cuadradas de cinta… empezamos?…

Un pensament a “MARK KHAISMAN [cat][cast]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *