PAPER CRITTERS [cat][cast]

papercritters.jpg

Una altra aplicació estil 2.0 per crear ninots de paper. PAPER CRITTERS ens deixa dibuixar i pintar sobre les diferents cares d’un mateix model de ninot de paper i, finalment, ens el deixa veure en 3D, imprimir per muntar o enviar a algú. Té un alt nivell d’usabilitat i els resultats són molt interessants ja que es treballen continguts de sistemes de representació, de projecció dièdrica, de relació entre les vistes i, sobretot, de creativitat.

Pot servir els alumnes per fer-se un autoretrat, o retratar un company/a, dissenyar els personatges d’una situació determinada, crear mascotes o fer objectes purament decoratius. Només cal afegir-hi una mica d’imaginació. Personalment trobo molt bó que només hi hagi un model de ninot i que el dibuix s’i hagi d’adaptar. Mireu com queda el capità Haddock:

Otra aplicación estilo 2.0 para crear monigotes de papel. PAPER CRITTERS nos permite dibujar y pintar sobre las diferentes caras de un único modelo de monigote y, finalmente podemos visionarlo en 3D, imprimir el despliegue para montarlo o enviarlo a alguien. Tiene un nivel alto de usabilidad y los resultados son muy interesantes ya que se trabajan contenidos de sistemas de representación, de proyección diédrica, de relación de vistas, y, sobretodo, de creatividad.

Puede servir a los alumnos para hacerse un autoretrato, o retratar a un compañero/a, diseñar los personajes de una situación determinada, crear mascotas o objetos puramente decorativos. Sólo hay que ponerle imaginación. Personalmente me parece espacialmente interesante que se trabaje sobre una sola plantilla y que el dibujo tenga que adaptarse a ella. Mirad cómo ha quedado Haddock:


haddock3.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *