CATÀLEG D’IKEA REINTERPRETAT [cat][cast]

ikeacolor.jpg

Avui ja paro, però abans d’apagar us passo una curiosa experiència que és perfectament aplicable a l’aula com a activitat creativa, d’anàlisi cromàtic i d’estadística. Fins i tot en Mondrian, en Malevich i en Klee ens ajudarien a orientar els alumnes.

Resulta que un dissenyador i artista (hem de separar sempre aquests dos conceptes), Jason Salavon, veient que el catàleg d’IKEA és la publicació més massiva de l’actualitat (175 milions d’exemplars el 2006), ha editat un llibre de les mateixes dimensions i a cada pàgina representa amb rectangles els colors predominants a la pàgina corresponent del catàleg, la mida del rectangle és proporcional a la quantitat d’aquell color en el catàleg. El resultat és una obra magnífica, amb unes fantàstiques combinacions de color.

Por hoy ya es bastante, pero antes de apagar el ordenador os paso una curiosa experiencia que se puede trasladar perfectament al aula como actividad creativa, de análisis cromático y de estadística. Incluso las obras de Mondrian, Malevich y Klee nos podrían ayudar a roientar a los alumnos.

Resulta que un diseñador y artista (debemos separar siempre éstos conceptos), Jason Salavon, viendo que el catálogo de IKEA es la publicación de mayor tirada en la actualidad (175 millones de ejemplares el 2006), ha editado un libro con el mismo formato y, en cada página, representa con rectángulos los colores predominantes de la página correspondiente del catálogo, las medidas del rectángulo son proporcionales a la cantidad de aquel color en la página original. el rsultado es una obra magnífica, con unas maravillosas composiciones de color.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *