Parlant amb Auda Ferrer

Vam parlar amb Auda Ferrer, professora de clàssiques  de l’institut Maria Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat, Barcelona. Aquesta xerrada es va dur a terme el dia 24 d’octubre de 2013 a les 17h. a la Universitat de Barcelona (C./Gran Via de les Corts Catalanes, 585). Aquí podeu veure com l’amabilitat amb què Auda Ferrer va respondre a les nostres preguntes, així com el seu entusiasme pel món clàssic i per donar-lo a conèixer no sols als seus alumnes sinó també a nosaltres:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jiDdwudsYb0[/youtube]

 

Com hem pogut sentir,Auda Ferrer ens va parlar sobre el món clàssic relacionat amb les noves tecnologies, les TIC. Ens comenta que internet facilita la divulgació del món clàssic, per exemple quan ella veu algun referent clàssic pel carrer el fotografia amb el telèfon mòbil i el penja al Facebook. No pensa que la gent sigui conscient dels referents clàssics que ens envolten i creu fermament que són els professors els qui han de despertar aquest interès. Comenta que no podem prescindir de la nostra cultura, i que aquests referents en són un exemple. Diu que la seva atracció cap al món clàssic prové d’una professora que tingué de jove, Teresa Maspoch. Ens ha dit que quan treballava a Roses, l’any 97-98, va realitzar un treball amb els alumnes cercant els noms dels carrers (i ens hem adonat que encara no estan geolocalitzats en el Google Maps de Carrers amb referents de El Fil de les Clàssiques). Finalment, ens va dir que si tingués una botiga de cosmètica l’anomenaria Ego.

Etiquetes:, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *