INFOGRAMES DIGITALS INTERACTIUS, UN RECURS DIGITAL A LES AULES

Us presentem una nova aplicació molt útil en el camp de l’Educació ja que, la seva versió gratuïta, permet crear INFOGRAMES interactius on es reculli tota la informació més important sobre un tema determinat.
Amb un grup d’alumnes de sisè hem creat una infografia digital interactiva amb tota la informació que prèviament havíem recollit sobre les característiques, curiositats, localització…del ROURE, un arbre molt comú al territori on es troba ubicada l’escola (Prats de Lluçanès).
D’aquesta manera hem pogut resumir la informació, estructurar-la i organitzar-la fent ús d’un recurs que ha resultat molt motivador per tot l’alumnat. Mireu que bonic que ens ha quedat! (clicant sobre les fletxes de la part superior dreta de la imatge podreu veure l’activitat a pantalla completa):

(Treball dels alumnes de 6è de l’ESCOLA LLUÇANÈS de Prats de Lluçanès)
Més informació a:
www.genial.ly (Accés al programa)
https://www.youtube.com/watch?v=2RMF9foaK88 (tutorial)
El mateix programa permet crear tríptics, pòsters…i moltes altres possibilitats educatives. Un recurs que us animem a provar amb el vostre alumnat!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *