ADAPTACIÓ DE MATERIAL PER INICIAR LA NUMERACIÓ

Ens encanta compartir material i, encara més si és un recurs creat per una mestra i  visitant del bloc. MONTSERRAT MATAMOROS es va inspirar amb la pàgina anglesa: http://aspoonfuloflearning.blogspot.com.es/2016_09_01_archive.html per crear i compartir l’adaptació d’un taulell amb l’objectiu de treballar la NUMERACIÓ a l’etapa d’EDUCACIÓ INFANTIL. A la web es presenta el material i tot un seguit d’activitats que permeten veure com s’aplica amb els alumnes i es comparteixen tot d’activitats prèvies i complementàries al taulell.

Material del bloc “http://aspoonfuloflearning.blogspot.com.es” un cop fetes les diferents acctivitats.

numeracioAdaptació al català de la Montserrat. Es pot treballar a mida Din-A-4 o bé més gran per penjar-lo a l’aula. Clicant sobre la captura d’imatge del treball de la Montserrat accedireu a tots els cartells amb els números fins el 10.

Recomenem també visitar la web per veure totes les activitats, són molt interessants!

numeracio1

MOLTES GRÀCIES MONTSERRAT PER ENVIAR-NOS AQUESTA GENIAL ADAPTACIÓ!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Matemàtiques, Nombres i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *