TRADUCCIÓ AL CATALÀ D’UN NOU MATERIAL D’AULA PT: FORMULAR PREGUNTES

De nou a la web d’aula pt (http://www.aulapt.org/) han elaborat i compartit un material molt útil per treballar diferents competències: comprensió lectora, expressió escrita, estructuracio de la frase i formulació de preguntes amb el suport d’elements visuals que ajuden a contextualitzar la pregunta en una situació concreta.

FORMULAR PREGUNTES3

Es tracta de pensar i escriure la pregunta a partir d’una sèrie de respostes i d’una icona que els ajudarà en la comprensió. El material consta de 10 làmines que, fins i tot, es poden plastificar i reutilitzar escrivint amb retoladors de pissarra blanca podent esborrar-ho cada vegada que sigui necessari. Imprimint a doble cara estalviarem material.

formular preguntes1Hem considerat que és un material que pot beneficiar els nostres alumnes i, per aquest motiu, hem decidit traduir-lo al català i compartir-lo també a través del bloc després de felicitar els autors del material original per la seva creativitat i professionalitat. Esperem que també us sigui útil i, si voleu fer-hi comentaris, podeu entrar a l’article d’aula PT. Enllaç directe al material original en castellà clicant AQUÍ.

formularpreguntes2DESCÀRREGA DE LES 10 LÀMINES PER FORMULAR PREGUNTES TRADUÏDES AL CATALÀ (Google Drive)

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a TRADUCCIÓ AL CATALÀ D’UN NOU MATERIAL D’AULA PT: FORMULAR PREGUNTES

  1. Gracias!!! Comparto también en mi blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *