INICIEM UN NOU ANY AMB UN CALENDARI ESCOLAR

gener

Primer mes del calendari de la Sílvia

Després d’unes merescudes vacances, tornem a iniciar l’activitat bloguera amb més ganes que mai per compartir noves experiències, recursos, activitats…que ens puguin ajudar a atendre la diversitat d’alumnat i fer front a les seves necessitats ja siguin personals, educatives, afectives…

Comencem el 2015 compartint un calendari elaborat per la col·labora Sílvia Sánchez pensat per treballar directament amb els alumnes ja sigui de manera individual o grup classe apuntant les tasques a fer, les celebracions importants… al final de cada mes hi ha introduït la dita corresponent. Moltes gràcies Sílvia per seguir compartint.

Us el podeu descarregar del google drive clicant AQUÍ.

Aprofitem per desitjar-vos que el nou calendari 2015 s’ompli de projectes, recursos i idees que ens permetin assolir els nostres objectius. Feliç any!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Calendari, Llengua, Matemàtiques i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a INICIEM UN NOU ANY AMB UN CALENDARI ESCOLAR

 1. Mabel diu:

  M’agrada molt el calendari amb la dita hem sembla molt bonic i molt pràctic. Fa temps que us segueixo tot i que crec que mai us havia deixat un comentari. Moltes gràcies per compartir. Presenteu materials molt practics, útils i que sovint faig servir.
  Enhorabona per la tasca que feu.

  http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

 2. Hola Mabel,
  moltes gràcies per deixar el teu comentari. Per nosaltres són molt importants.
  Gràcies també per les teves paraules sobre el bloc, ens encanta rebre les vostres impressions. No deixis de fer-ho!
  Una abraçada enorme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *