RECURS PER LA LECTURA DE NOMBRES

Aquests dies he estat treballant la lectura de nombres fins el 40 amb un recurs molt senzill però eficaç, ideat per l’ESE (Equip de Suport a les Escoles): un full amb nombres del 0 al 9 i retalls de paper d’acetat (paper transparent) amb les desenes 1,2,3. Com que una imatge val més que mil paraules, us ho mostro a partir d’un vídeo gravat amb una alumna de l’escola.

Una idea molt útil i senzilla per treballar la numeració!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Matemàtiques, Nombres i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a RECURS PER LA LECTURA DE NOMBRES

  1. Magda Barrio diu:

    Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *