DOUS NOUS ABECEDARIS PER LES NOSTRES AULES

CRISTINA SOTOCA ha creat i compartit dos abecedaris especialment originals i creatius i, sobretot, molt útils per aplicar a les nostres aules amb els nostres alumnes ja sigui per penjar a la paret, enganxar en una llibreta, a l’agenda, a la taula…

Els dos abecedaris marquen la diferència en el sentit que, dins de cada lletra, la Cristina, hi ha inserit un petit dibuix amb el seu nom de referència de manera que el so de cada grafia sigui fàcilment identificable: Ànec, Balena, Cuc, eriÇó, Dofí, Estrella, Fulla, Gat, Hort, Illa, Jaqueta, Kiwi, Lila, Mico, Nina, Ós, Pop, Quinze, Ratolí, Sol, Lluna, Nyu, Tauró, Ull, Windsurf, Xai i Zebra.

El comparteix en dues versions: amb lletra de pal o bé amb lletra majúscula i lligada. Es troben en format .JPG i només cal clicar sobre la imatge per descarregar-los.

Abecedari pal

Abecedari pal-lligada

Moltíssimes gràcies Cristina, molt bona feina!

BONES FESTES A TOTHOM!!!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Abecedari, Consciència fonològica, Creativitat, Materials i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a DOUS NOUS ABECEDARIS PER LES NOSTRES AULES

 1. Montserrat Escoda diu:

  Gràcies pel material, però… i la v, ???

 2. yroset diu:

  Hola Montserrat!
  Tens tota la raó! Resulta que l’autora del material em va escriure dient que un seu alumne s’havia adonat que faltava la lletra “V”. Tan bon punt me’l torni a enviar actualitzat el tornaré a compartir.
  Gràcies per avisar!!!
  Per cert, és la única que se n’ha adonat o la primera en fer-nos-ho saber?
  Gràcies de nou!!!
  Iolanda.

 3. Susana diu:

  Hola!!
  m’agaraden molt aquests abecedaris i m’agradaria poder-los tenir, sobretot el segon que hi ha els dos tipus de lletra. El problema es que no es poden descarregar. Me’ls podrieu passar??
  M0otes gràcies per compartir!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *