FINAL DELS PREMIS BLOCS CATALUNYA 2013: CRÒNICA D’UN GRAN DIA

Premis blocs catalunya 2013Aquest cap de setmana es va celebrar la final dels PREMIS BLOCS CATALUNYA 2013. La Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers es va omplir del talent, la imaginació, la creativitat, l’esforç, la perseverança, la il·lusió, el compromís, la constància…de centenars de blocaires que, com jo, havien arribat a la final i que, d’una manera o altra, estaven immersos i compromesos en el món d’Internet, les Xarxes Socials, les noves tecnologies i la difusió de la llengua catalana traspassant barreres i obrint nous horitzons.

Premis blocs catalunya 2013Acreditacions, entrada al teatre i nervis a flor de pell amb un “bon rotllo” impressionant aplaudint fervorosament cadascun dels finalistes de cada categoria i emotius moments de nombrament dels premiats on, per uns instants, afloraven sentiments d’immensa alegria per uns i, de satisfacció d’haver arribat fins aquí, per altres.

Amb tot, em quedo amb una gran experiència viscuda i amb ganes de seguir endavant, amb il·lusió i empenta i, m’emporto moments per recordar i blocs fantàstics per seguir i tenir com a referent com el de la guanyadora de bloc personal d’Educació: ENCENENT LA IMAGINACIÓ. Un altre bloc a la meva llista de blocs preferits i un premi més que merescut a la trajectòria d’aquest bloc i a la feina ben feta.

Gràcies, milions de gràcies a tots els que vau fer possible arribar fins a la final amb els vostres vots i el vostre suport. Continuarem treballant per fer més gran aquest bloc, amb nous recursos, compartint materials i amb nous projectes.

Fins l’edició de l’any vinent!!!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Premis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a FINAL DELS PREMIS BLOCS CATALUNYA 2013: CRÒNICA D’UN GRAN DIA

 1. Carme diu:

  Arribar a ser finalista és un gran premi!
  Felicitats!!!
  Et segueixo
  Carme

 2. yroset diu:

  I tant Carme, moltes gràcies per les felicitacions!!! Em sento molt orgullosa d’haver arribat fins a la final! I…després de la gala, ho vam anar a celebrar!
  El bloc de l’Àngela “Encenent la Imaginació” és un merescut guanyador i, el nivell de tots els finalistes era realment altíssim!
  Per mi, arribar a finalista ha sigut una gran injecció de moral!
  Jo també et segueixo!
  Yolanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *