COM ET SENTIRIES SI…ADAPTACIÓ DIGITAL

A l’escola treballem els valors i les emocions. Fa temps vaig publicar un material per treballar l’empatia (posar-se al lloc de l’altre) titulat “COM ET SENTIRIES SI…” . A través d’un seguit de targetes per imprimir on hi apareixen diferents situcions l’alumne ha d’escollir l’emoció que sentiria si estigués al lloc del protagonista. Cliqueu AQUÍ per accedir a l’article publicat el setembre de 2012 i tots els materials en format PDF.

La CRISTINA SANTA, mestra d’Educació Especial, fa un taller amb els alumnes de CS per treballar les emocions i ha adaptat el material “COM ET SENTIRIS SI… passant-lo a format digital en forma de presentació de diapositives. Un material molt més atractiu per treballar amb els alumnes a través del projector o la pissarra digital. La veritat és que l’adaptació de la Cristina és realment sorprenent i, personalment, trobo que és molt encertada.

La Cristina, a partir d’un missatge comenta el següent: “he decidit posar el meu gra de sorra i intentar tonar-te una mica del que m’oefereixes i ens ofereixes a molts compratint tants recursos i idees.”

T’ho agraeixo moltíssim Cristina. Mil gràcies en nom meu i de tots els que col·laboren en aquest boc!!!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Adaptacions, Emocions, Materials, valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *