OCA BR I BL

IOLANDA ZAMORA, mestra de Sant Pol de Mar i gran col·laboradora d’aquest bloc amb materials tan interessants com “cada pregunta amb la seva resposta” i “materials de lectura eficaç” vol compartir amb tots nosaltres una OCA per treballar els grups consonàntics BR I BL d’una manera lúdia i motivadora pels alumnes.

Moltíssimes gràcies per compartir Iolanda i, sobretot, per haver escollit aquest bloc per donar-lo a conèixer. Us animeu a comentar?


Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Imatges, Llengua, Materials, Ortografia, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *