DITES, REFRANYS, VALORS I EMOCIONS

MARIBEL BLÁZQUEZ, mestra d’Educació Especial de l’escola Vall de Palau (Sant Andreu de la Barca)m’ha fet arribar un enllaç a un Projecte elaborat per l’equip del PUC (Posa’t un conte).

Amb gran encert i imaginació, han creat tot un seguit de dites i refranys populars  diferents i originals que permeten treballar les emocions, els sentiments i els valors principalment amb alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial. Saber compartir, demanar les coses correctament, la importància de controlar les emocions, acceptar la diferència, descobrir les emocions pròpies i les dels altres… són algunes de les emocions que es poden treballar a través d’aquestes dites que, a més a més, continuen creixent dia a dia a través d’un espai en continu creixement i actualització.

A través d’una imatge i un refrany, ens proposen tot un seguit d’activitats per treballar una determinada emoció i valor a l’aula, amb els alumnes.

Clicant sobre qualsevol de les imatges (captures de pantalla de les imatges de les dites) podreu accedir al bloc d’aquest Projecte i descarregar-vos tots els refranys i la seva corresponent guia didàctica i proposta de treball. Tan la Maribel com jo us el recomanem!

Moltes gràcies Maribel per donar-nos a conèixer aquest enllaç. I a vosaltres… què us sembla aquest Projecte? Heu aplicat aquest material? Com treballeu les emocions a l’aula? Ens voleu fer arribar la vostra opinió? Esperem els vostres comentaris!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Emocions, Materials, valors i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a DITES, REFRANYS, VALORS I EMOCIONS

  1. HOLA BOLDRIA SABER COM ES VAN INVENTAR ELS REFRANYS I LES FRASES FETES APAR DE TAMBE LES DITES I ELS PROVERBIS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *