EL SÍNDROME DE DiGEORGE

Fa dies vaig rebre un comentari molt especial que em va obrir els ulls i aprendre sobre nens i nenes que pateixen el Síndrome de DiGeorge.

M’ha fet molt feliç saber que la CAROL, una mare amb un fill que pateix aquest Síndrome (que també s’anomena “delecció 22q11.2”) utilitza alguns dels materials del bloc per treballar i jugar amb el seu petit amb l’objectiu de millorar la seva comunicació.

Fins ara jo no havia sentit a parlar mai d’aquest síndrome i penso que, la informació i el coneixement són les millors armes per ajudar-los i detectar possibles casos a les nostres escoles.Segons paraules de la mateixa mare… “estaré encantada que el puguis difondre, doncs es poc conegut i molts nens passen desapercebuts en aquest sd fins l’adolescencia, o mal diagnosticats, empitjorant la seva evolució“.

Així doncs, des d’aques humil bloc vull aportar el meu granet de sorra a difondre aquest Síndrome del qual en trobareu més informació a la pàgina GUIES(cliqueu AQUÍ per accedir-hi directament).

També us convido a visitar el bloc d’aquesta mare per entendre millor les conseqüències d’aquest síndrome viscuda des de la pell de la mateixa família. Hi podeu accedir clicant “AQUÍ“.

Només de llegir l’emocionant CAPÇALERA DEL BLOC DE LA CAROL per animar-vos a donar-hi un cop d’ull i gaudir dels diferents enllaços i informacions que s’hi presenten:

Se dice que “El elixir de la vida ” es el elixir de la inmortalidad, legendaria poción que garantizaba la vida eterna…metas perseguidas por muchos alquimistas como remedio para curar todas las enfermedades y prolongar la vida eternamente”. ASÍ, MIS HIJOS, SON MI ELIXIR DE VIDA Y HACEN QUE ME SUPERE Y CREZCA INTERIORMENTE CADA DIA. POR ELLOS Y PARA ELLOS ES ESTE BLOG.

La Carol i jo us animem també a vosaltres a fer difusió d’aquest Síndrome des dels vostres blocs. Entre tots i totes podem fer que altres persones que desconeixen aquest Síndrome puguin ajudar als nens i nenes que el pateixen. Moltes Gràcies! (la imatge que acompanya aquest article és la capaçalera del bloc de la Carol)

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Guies, Síndromes i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a EL SÍNDROME DE DiGEORGE

  1. Cristina GdC diu:

    Moltes gràcies per fer-nos coneixedores d’aquest Síndrome. Jo tampoc n’havia sentit mai a parlar. Espero poder prendre temps en descobrir de què es tracta i vull des d’aquí donar-li les gràcies també a la mare.
    Una abraçada ben forta i tots els meus ànims.

  2. yroset diu:

    Gràcies Cristina. Com he dit al comentari, jo tampoc el coneixia i realment és molt emocionant i emotiu que la informació i les ganes de difondre aquest síndrome arribi de manes de les mateixes famílies.
    Moltíssimes gràcies pel teu comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *