PREMIS D’ALTRES BLOCS

Aquests dies he rebut, de tres blocs diferents, un premi (la imatge de l’esquerra) que, per mi, és molt importants ja que vé donat per altres professionals que, com jo, treballen dia a dia per actualitzar i dinamitzar els seus propis blocs i compartir els seus propis materials i recursos.

Es tracta de l’ÀNGELS del bloc FULLS DE COLORS, dedicat a les manualitats per infants, la MARÍA JOSÉ del bloc DESVÁN DE PALABRAS, recursos de logopèdia per nens, nenes, famílies i mestres i ESTRELLA del bloc IDEES MAGISTRALS, idees i recursos des de l’experiència i la pràctica docent . A totes tres… MOLTES GRÀCIES I FELICTATS PER LA VOSTRA TASCA.

Aquests premis tenen quelcom especial ja que els seus objectius són enfortir les relacions entre els blocaires, conèixer una mica més a fons qui hi ha darrera de cada bloc i, al mateix temps, donar a conèixer altres blocs interessants fent encara més gran aquesta gran xarxa de recursos. Amb la finalitat d’assolir aquests objectius aquest premi porta incloses una sèrie de condicions:

1. Dir qui te l’ha concedit (feina feta).

2. Dir 7 coses sobre un mateix: em dedico al camp de l’Educació Especial i l’atenció a la diversitat, m’apassiona la meva feina, sovint utilitzo alguns dels materials del bloc per jugar amb el meu fill, tinc un nen de 4 anys amb uns ulls blaus preciosos, m’encanten els gossos, m’entusiasme rebre comentaris, i… tot el que tinc, tot el que faig, ho comparteixo de manera desinteressada per ajudar els alumnes amb més dificultats (amb altres capacitats!).

3. Passar-lo a 15 blocs amics:

BUSCANT IDEES; DEIXANT PETJADES; EDUCACIÓ EMOCIONAL; EL RACÓ DE L’INFANT; ORIENTACIÓN ANDÚJAR; ACTILUDIS; AULA MALL; AULA PT; PSICOLOGIA I EDUCACIÓ; POESIA INFANTIL I JUVENIL; R@CONS DE COLORS; RACÓ DE LES PARAULES; EN EL AULA DE APOYO; RECURSOS PER A LA DIVERSITAT; TRENCACLOSQUES.

Des d’aquest humil bloc us encoratjo a tots i totes en la vostra especial i gratificant tasca d’actualitzar i dinamitzar els vostres blocs fent que la xarxa s’ompli de recursos i materials molt útils per altres professionals i, sobretot, per ajudar els nostres alumnes a les aules. Tots els que treballeu per aquests objectius us ho mereixeu!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Premis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

14 respostes a PREMIS D’ALTRES BLOCS

 1. Yolanda, sabes que te mereces eso y mucho más. Se te ha olvidado decir que eres una gran trabajadora, original e innovadora, y muy generosa.
  Me ha alegrado que te haya gustado la adaptación de tus materiales. Lo estoy utilizando junto con el ascensor con uno de mis alumnos que tiene dificultades en la lectura puesto que le cuesta mucho asociar la grafía a su sonido. La verdad es que está supermotivado y se esfuerza un montón. Pronto pasaremos a la lectura comprensiva de frases, o sea que toca ponerse a trabajar para elaborar el material. Cualquier cosa que necesites de mi, ya sabes, estamos en contacto. Un abrazo fuertísimo de esta asturiana que te sigue en la red casi a todas horas.

 2. Núria diu:

  Hola Yolanda!
  T’agraeixo molt les teves paraules. És molt gratificant rebre aquests ànims i aquest suport per part teva. I evidentment poder utilitzar tots els materials que comparteixes.
  Una abraçada,
  Núria

 3. Noelia diu:

  Hola Yolanda!
  Gràcies per l’agraïment. Això motiva per continuar treballant!
  Voldria dir-te que el meu entusiasme ve donat, en una part. a la teva tasca. Engresques a innovar!
  Continua aixi!
  Una abraçada

  Noèlia

 4. Cristina diu:

  Enhorabona pel reconeixement.Jo no se pas d’on treus el temps per penjar tant de material!.T’ho han dit molts cops ,però gràcies un altra vegada per ajudar a que la nostra feina resulti més engrescadora pels nens i per nosaltres mateixos/es. Jo mateixa estic elaborant uns bingos per treballar el vocabulari d’ escola, el cos i la tardor, i se m’acumula la feina amb el que haig de fer el dia a dia i el material nou. Quan els tingui a punt te’ls enviare per correu, a veure que et semblen.Només es una petita aportació perquè idees en tinc moltes, però temps poc.
  Un petó Yolanda
  Cristina

 5. yroset diu:

  Hola Cristina!
  Gràcies pel teu comentari.
  De temps…gairebé no me’n queda però el trec “de sota les pedres” aprofitant sobretot a les nits quan tot està més tranquil i tothom descansa (quina son que tinc en aquests moments!). Comentant en aquest bloc ja estàs aportant molt més del que penses i, amb les teves paraules, em sento realment recompensada. M’encantarà rebre els teus bingos que segur que seran genials i ens aniran molt bé per treballar amb els alumnes. No et preocupis, hi ha temps…!
  Pel que fa a les teves idees… no només cal que ens enviïs recursos materials sinó que qualsevol aportació serà molt benvinguda així és que… encara que siguin idees que encara no hagis portat a la pràctica i les vols compartir, endavant!!! Entre tots podem aconseguir grans coses!
  Un petó Cristina i… seguim en contacte ja que tots i totes m’animeu molíssim a seguir treballant!
  Una abraçada,
  Yolanda Roset.

 6. yroset diu:

  Que bonic Noelia, moltísismes gràcies!!! “Engresques a innovar”, que bonic!
  T’agraeixo aquest comentari i aquesta empenta i et felicito altre cop pel teu bloc ja que el trobo senzillament genial! Tots innovem i fem grans coses en el món de l’educació i els infants. En un moment en què costa reconèixer el treball dels mestres i, sobretot, dels mestres d’Educació Especial ens hem de donar suport mútuament.
  Una abraçada molt i molt forta i… no dubtis que et continuaré seguint; aquí hi tens una gran fan!
  Fins aviat,
  Yolanda Roset

 7. yroset diu:

  Ei Núria!
  Gràcies a tu pel comentari. Una abraçada i… seguim en contacte!
  Yolanda Roset.

 8. yroset diu:

  Uf María José!
  Me has hecho salir los colores!
  Me encanta tenerte como seguidora del blog y saber que los materiales son útiles a otros profesionales y otros alumnos/as. Me encanta saber que los recursos del blog os sirven para motivar al alumnado y promover su fuerzo y ganas de superación. La verdad es que a mis alumnos les encanta la idea del ascensor; un material realmente senzillo y super fácil de elaborar que nos y les aporta muchísimo!
  Sé que puedo contar contigo por lo que haga falta y tambien sé que ya lo sabes pero… cuenta conmigo por lo que quieras!
  Un gran abrazo de una catalana que te sigue tambien muy de cerca; traspasando fronteras y demostrando que el idioma no tiene que ser ningún obstáculo.
  Felicidades por tu blog y… mucho ánimo!
  Un besazo y… si algun dia visito Asturias no dudes en que me pondré en contacte contigo! Estuve en tu tierra hace unos añitos y te pide repetir.
  Hasta muy pronto,
  Yolanda Roset

 9. ELENA diu:

  Muchas gracias,Yolanda .
  Encantada de ser un “blog amigo”.
  Un beso.

 10. yroset diu:

  El placer es mutuo Elena. Gracias tambien por la labor que haces desde tu blog. Nuestros blogs siempre “amigos”!
  Un beso muy grande!
  Yolanda

 11. Sílvia Montenegro diu:

  Hola Yolanda! Sóc la Sílvia de l’aulamall. Moltíssimes gràcies per inclourem en els 15 blocs amics, per a mi és un regal que algú com tu de tant en tant em doni ànims i li agradi alguna de les cosetes que faig. Ara el tinc una mica aturat perquè estic una mica patxutxa però quan pugui publicaré alguna cosa, perquè gent com tu m’anima a fer-ho. Gràcies per tot el que fas per nosaltres i pels nens, gràcies.

 12. yroset diu:

  Hola Sílvia! Quina alegria tenir notícies teves! Espero que no sigui res i que ben aviat et puguis recuperar. Molts ànims en la teva recuperació i espero que ben aviat, quan estiguis millor, puguis continuar actualitzant el teu bloc que tan ens ajuda i que és ja un punt de referència per altres professionals entre els quals m’incloc. Moltes gràcies pel comentari. Una abraçada molt forta i molta energia positiva! Un petonàs.

 13. Cristina GdC diu:

  Molt bona la idea! Espero i desitjo de tot cor que et tornin a premiar. T’ho mereixes perquè ets una persona com poques n’hi han! Un petonàs! muacks!!!

 14. yroset diu:

  Gràcies Cristina! Ets única animant a la gent! Segueix així i molts ànims a tu també. Encara que no ens coneguem personalment la xarxa i el bloc fa que estiguem ben a prop. Una abraçada!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *