UN GRAN APARADOR DE BLOCS EDUCATIUS

Hola amics i amigues!
em presento al V Premi Espiral de Edublogs 2011 i, des d’aquí, us volia deixar l’enllaç al bloc dels premis ja que s’està convertint en un gran aparador on poder conèixer, aprofundir i compartir grans recursos, treballs, estratègies… recollides a diferents blocs.

imagen2

El nivell dels participants és altíssim i, a banda del premi, el sol fet de difondre el bloc entre espais tan elaborats (alguns d’ells presents a la meva llista de blocs preferits) és tot un honor. Doneu-hi un cop d’ull clicant sobre la imatge posterior, us asseguro que val molt la pena. Aquesta vegada, com podeu veure, no us mostro un material sinó infinitat de recursos.

VOLEU MOSTRAR-ME EL VOSTRE SUPORT?

edublogs1002Si creieu en l’Educació Especial i la importància de l’atenció a la diversitat i la igualitat d’oportunitats,  si alguna vegada heu descarregat material i l’heu aplicat amb els alumnes, si heu llegit alguna guia, si heu visualitzat els vídeos, si heu aportat la vostra opinió i heu compartit recursos… en fi, si heu visitat aquest bloc i us ha servit d’ajuda a la vostra tasca, agraïria hi deixéssiu el vostre comentari de suport clicant sobre la imatge de la baldufa que trobareu en aquest article o a la barra lateral dreta d’aquest mateix bloc.

Entrant a la pagina princpial del bloc dels premis també podeu deixar els comentaris als blocs que més us agradin.

Felicitats i molta sort a tots i a totes les participants ja que es nota que, entre tots/es, estem fent una gran tasca.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *