LLEGIR, ESCRIURE I COMPTAR AMB LITTLE EINSTEINS

He descobert una web realment interessant de l’Escola Vedruna- Àngels del barri del Raval de Barcelona.

A l’ AULA VIRTUAL d’aquesta web hi podem trobar activitats realment interessants distribuïdes per nivells educatius i bàsicament destinades a treballar la lectura, l’escriptura i les matemàtiques. Moltes d’elles són activitats JClic elaborades per la mateixa escola. Val la pena donar-hi un cop d’ull! Des d’aquí, vull enviar les meves felicitacions a l’Escola Vedruna per la seva gran tasca en l’elaboració d’aquesta fantàstica web.

De la gran quantitat de recursos, m’agradaria destacar les activitats encaminades a treballar la lectura, l’escriptura i les matemàtiques a partir dels personatges de la sèrie “Little Einsteins”. Clicant sobre la imatge hi podreu accedir directament. Aquesta és però un petit exemple de les moltes activitats que podem trobar en aquesta meravellosa i enriquidora web.

einsteins

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Llengua, Matemàtiques, Materials i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *