LA MOTRICITAT FINA, ELS NOMBRES I LA NUMERACIÓ

MATERIAL PER TREBALLAR LA MOTRICITAT DELS NOMBRES I LA NUMERACIÓ

Del bloc gallec “Dálle un coliño” que es pot traduir com “agafar en braços” ens arriba una proposta per elaborar material molt útil per treballar la grafia dels nombres fins el 9 i la numeració (suma, resta i multiplicació). És una idea molt senzilla, fàcil d’elaborar però a la vegada, molt útil per aplicar a les aules amb els nostres alumnes.

Si cliqueu sobre de la fotografia de cada material podreu accedir als articles del bloc on s’explica de manera detallada com utilitzar aquest material i, a més a més, podreu descarregar-vos plantilles preparades per imprimir, plastificar i… APRENDRE JUGANT!


GRAFOMOTRICITAT NUMÈRICA: TARGETES MATEMÀTIQUES AMB OPERACIONS BÀSIQUES:

grafomotricitat-numerica

tarxetas-de-sumas-1

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Matemàtiques, Materials, Motricitat i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a LA MOTRICITAT FINA, ELS NOMBRES I LA NUMERACIÓ

  1. Sebastiana diu:

    Treballo a un institut i ha de començar un alumno en serioses dificultats. necessito informació material. gràcies.

  2. yroset diu:

    Hola Sebastiana; a què et refereixes exactament quan dius que l’alumne té serioses dificultats? en quin àmbit? Quins són els teus objectius de treball? Quin tipus de material necessites? Hauries d’acotar una mica més la demanda i començant a proposar-te objectius de treball concrets i precisos per tal de saber si, des d’aquí, et podem donar un cop de mà. Seguim en contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *