MATERIAL FOTOCOPIABLE

ACTIVITATS FOTOCOPIABLES PER P3

L’Editorial ANAYA disposa de fitxes de material fotocopiable per treballar conceptes d’Educació Infantil-3anys: realitzar traços verticals, concepte de gran-petit… Pot ser útil per treballar un objectiu concret.
Us en deixo l’accés al material que consta d’un total de 30 pàgines amb dibuixos molt senzills i fàcils d’imprimir:
Material ANAYA

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Consciència fonològica, Llengua, Matemàtiques, Materials. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *