Reacciona davant la violència contra les noies

Passen els anys i els segles i cada dia segueixen morint dones en mans dels seus homes. Creus que els mites de les Metamorfosis d’Ovidi, en el bimil·lenari de la seva mort, tracten el tema de la violència contra les dones? Quins mites? De quina manera? El tema de la violència contra les dones per què no ha perdut vigència? Amb els mòbils ara les noies estem més assatjades? Què n’opineu? Com podem acabar amb aquesta xacra?…

Un grup d’alumnes de 4t de l’ESO hem fet aquest vídeo Reacciona per posar fi a l’assatjament que moltes noies patin per part dels nois de la nostra edat.

[youtube]https://youtu.be/oiFd7Vsj6bI[/youtube]

Amaia, Sílvia, Nàdia i Jordi

4t ESO Llatí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *