Qui era blanc i esdevingué negre?

El mite de Coronis

Lola et  Aida me fecerunt.  Narracions de mites clàssics&lt 1a part

Què hem volgut plasmar en aquesta il·lustració? Qui era de color blanc i ara és negre? Per què va rebre aquest càstig? El trobes just? Què haguessis fet en el seu lloc? Quin és el Yin i Yang?

Lola Fígols i Aida Martins
4t ESO Llatí

Un comentari a “Qui era blanc i esdevingué negre?

 1. Xaipe!
  Jo crec que amb aquesta il·lustració, el que heu intentat plasmar és el mite de Coronis, que com bé explica, el corb d’Apol·lo va ser castigat canviant-li el color del seu plomatge ja que Apol·lo es va enfadar molt quan el corb li va explicar la infidelitat de Coronis, ja que per això, la va matar. Encara que fos la veritat.
  Amb aquesta imatge voleu representar el Yin i el Yan amb el corb, explicant que quan el corb, amic d’Apol·lo, era blanc, representava pau però quan el converteix en negre, com bé explica el mite, representa l’odi del déu.
  Jo no hagués fet el mateix que Apol·lo. Probablement m’hauria enfadat amb ell, però no l’hagués castigat perquè m’ha dit la veritat i un amic és el que ha de fer. Ell no té la culpa de que Coronis morís.
  El Yin és el corb quan és negre i el Yang quan és blanc.
  M’agrada molt el dibuix, noies! Molt bona feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *