Portes obertes de batxillerat 2024-25

Sessió informativa adreçada a les famílies que el proper curs volen matricular els seus fills i filles a fer el batxillerat a l’Institut Cubelles. La sessió tindrà lloc el dimarts 16 d’abril de 2024 a les 18:00 a l’Institut Cubelles (Carrers Josep Pla, Cubelles). En aquesta sessió us explicarem els trets més rellevants del projecte educatiu de l’institut Cubelles, el nostre funcionament, l’oferta de matèries al batxillerat i els projectes i activitats en els quals hi participen l’alumnat de batxillerat. Registreu-vos i rebreu les actualitzacions sobre el procés de preinscripció, així com la informació que es faciliti a la jornada de portes obertes.

Formulari per assistir a les portes obertes

Aquest article ha estat publicat en Comunicats i avisos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *