Preincripció ESO 2024-25. Portes obertes 5 de març

El període de preinscripció per a l’ensenyament secundari obligatori, ESO, és del 8 al 20 de març de 2024. Per aquest motiu, per a les famílies que puguin estar interessades en fer una preinscripció en el nostre centre per algun curs de l’ESO, de 1r fins a 4t d’ESO, oferim una jornada de portes obertes el dimarts 5 de març de 2024 a les 18 hores. En aquesta jornada presentem quin és el projecte educatiu de l’Institut Cubelles, quins són els trets que ens identifiquen i us presentarem els resultats d’experiències d’aula, dels nostres projectes així com les festes i les activitats.

Aquesta jornada s’emmarca en un procés de suport al pas de la primària a la secundària, on també s’estan realitzant d’altres activitats adreçades a l’alumnat de 6è de les escoles de Cubelles, com xerrades de l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Cubelles a les escoles i visites de l’alumnat de 6è a l’Institut Cubelles durant l’horari lectiu.

Si voleu assistir a la jornada del dimarts 5 de març, cal que us registre en el formulari que us adjuntem

Aquest article ha estat publicat en Comunicats i avisos, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *