ERASMUS+ KA 220 SCORE

Durant el mes de desembre es va presentar l’Informe final del projecte ERASMUS+ KA 220 Sch “SCORE”, amb el qual 30 alumnes de l’Institut Cubelles (de 15 a 17 anys) han aconseguit treballar i portar a terme activitats per aprendre sobre els objectius de desenvolupament sostenible (ODS Agenda 2030 de Nacions Unides) mitjançant l’ús de la bicicleta en col·laboració amb alumnat de 5 països: Portugal, Itàlia, Turquia, Estònia, Hongria. Ha estat un projecte molt enriquidor, tant per l’alumnat com pel professorat.

Podeu trobar tota la informació de les activitats que hem portat a terme a la pàgina web.

https://sites.google.com/ehtehg.ee/score/about-project

Aquest article ha estat publicat en #Erasmus, 1r batxillerat, 4t ESO, Etwinning Projects, General, GEP. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *