Entorn d’aprenentatge de Tremp

L’alumnat de 3r ESO ha participat durant aquesta setmana de  les activitats de l’EDA Tremp. En arribar han visitat el jaciment de la Posa i d’Orcau, per descobrir l’empremta dels dinosaures  i Estanys càrstics de Basturs . També  han fet un “viatge” a l’edat mitjana i al castell de Mur on  hagut de resoldre un scape room.  Finalment, han participat  d’un  recorregut cap a la llum, amb la visita a la Central Hidroelèctrica. També han compartit una activitat lúdica relacionada amb personatges importants en la seva construcció; han  visitat la sala de màquines i han anat fins a les comportes de la presa.

Per acomiadar-se han gaudit d’una  festa de comiat  amb música.

La tornada està prevista cap a  les 18.0o hores aproximadament d’avui divendres.

VIDEO

 

NEUS CAPDET

Quant a NEUS CAPDET

Professora de Geografia i història. Institut Cubelles "El teu únic obstacle ets tu mateix. Si creus que és impossible aconsseguir alguna cosa, mai ho aconsseguiràs"
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *