PROJECTE 22 DIES EN 22 PEUS__2ESO

A  través d’aquest projecte transversal amb  @minitransat_edu a l’@insticubelles en @felipmoll ha compartit amb nosaltres les experiències viscudes durant @laminitransat . Ens ha transmès a la perfecció les sensacions viscudes a bord. Des de la desesperació quan va estar a punt d’abandonar fins a la felicitat immensa veient el cel estrellat o gaudint dels vents forts de l’Atlàntic amb n’Allevà. També hem pogut tastar alguns dels liofilitzats que en Felip menjava a bord. Ha estat fantàstic veure l’interès dels alumnes per un món que fins fa poc els era totalment desconegut.

Quants reptes  assolits! Els voleu conèixer? Benvinguts a bord!

BONA PROA!

NEUS CAPDET

Quant a NEUS CAPDET

Professora de Geografia i història. Institut Cubelles "El teu únic obstacle ets tu mateix. Si creus que és impossible aconsseguir alguna cosa, mai ho aconsseguiràs"
Aquest article s'ha publicat dins de 2n ESO, General, projecte, projectes i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *