Prou residus!

A 1r d’ESO hem estat treballant el respecte al medi ambient en la matèria de Cultura i Valors Ètics. Vam començar el curs veient pancartes que la gent feia servir per mostrar com està el nostre planeta i vam comentar una mica que era el canvi climàtic veient uns vídeos i fent unes activitats. Una de les activitats que més em va agradar va ser fer un mapa conceptual sobre un vídeo del canvi climàtic.
Després vam veure actituds que la gent tenia sobre el medi ambient i vam dir alguns consells que podríem donar a aquelles persones.
L’activitat que més em va agradar va ser fer un treball sobre els residus al pati. Vam donar una volta pel pati per veure que hi havia, seguidament, vam fer uns gràfics dels residus que més hi havia. Per finalitzar, vam dibuixar un mapa del pati i vam pintar les zones del pati on hi havia més residus. Aquest treball el vam fer en grup.
També ens va fer una xerrada sobre el medi ambient una activista de Cubelles i després, vam recollir brossa de la platja. A partir d’allò cadascú va treure les seves decisions sobre el que s’havia de fer per cuidar al planeta i vam donar idees per començar a millorar la situació.

Text escrit per Nil Planas, de 1r d’ESO D
Gràcies, Olímpia d’Ecohuella, per la magnífica xerrada i recollida de residus

Aquest article ha estat publicat en 1r ESO. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *