Convocatòria de vaga delpersonal de l’Administració pública i d’educació

Us informem de la convocatòria de vaga del dia 30 de novembre per a tot el sector públic convocada pels sindicats IAC, I-CSC, CGT, CO.BAS, SO i COS. En el nostre centre, està convocat a aquesta vaga tant el personal docent com el personal d’administració i serveis.

També us informem que el sindicat CGT ha comunicat la convocatòria de vaga pel dia 2 de desembre de 2021 adreçada al sector públic d’ensenyament i per la qual, tornen a estar convocats tant el personal docent com el personal d’administració i servei.

Pel que fa al seguiment de la vaga per part del professorat, els serveis mínims garantiran que el centre resti obert per atendre l’alumnat que assisteixi. L’activitat del centre s’haurà d’adaptar i els horaris dels grups es poden veure afectats.

La direcció

Aquest article ha estat publicat en Comunicats i avisos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *