Convocatòria de vaga del personal de l’administració pública del 28/10/2021

Les organitzacions sindicals IAC, CGT de Catalunya, CNT, CO.BAS i COS han convocat una jornada de vaga adreçada al personal de l’administració pública per demà 28 d’octubre de 2021. La vaga s’adreça a tot el personal docent i al PAS. Pel que fa al seguiment de la vaga per part del professorat, els serveis mínims garantiran que el centre resti obert per atendre l’alumnat. No és una vaga d’estudiants, i per tant, l’alumnat, des de 1r d’ESO fins a 2n de batxillerat, pot assistir a l’Institut com qualsevol altre dia.

Aquest article ha estat publicat en Comunicats i avisos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *