Recollida de residus per part de 1r d’ESO a la platja de Cubelles

L’alumnat de 1er d’ESO de l’Institut Cubelles el dimarts 11 de maig va participar en una recollida de residus a la platja de Cubelles. Van omplir tres bosses amb: envasos, llaunes, varis utensilis de pesca com xarxes, canyetes, tovalloletes, culleres de plàstic i mascaretes i així evitar que invaissin la mar.

Volem agrair a @ecohuella.es i #soyecohuella per organitzar aquesta activitat de conscienciació i canvi i així començar a evitar el patiment i mort de moltes espècies marines que queden atrapades en aquests residus o moren a causa de la seva ingesta. Seguim!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *