Retorn a les classes l’11 de gener de 2021

El dilluns 11 de gener de 2021, reprenem les classes a l’Institut Cubelles. A l’ESO, les classes continuen sent 100% presencials. Al batxillerat, continuem alternant entre classes presencials (80%) i classes telemàtiques (20%). En el document adjunt es poden consultar els dies en els quals els diferents grups de batxillerat tindran classes telemàtiques. La resta de dies, les classes són presencials.

Pel que fa als horaris i a les entrades, continuem amb la mateixa organització del primer trimestre:

No oblideu que encara estem en una situació d’emergència sanitària per la pandèmia del COVID19 i per tant, cal mantenir les mateixes mesures de protecció i prevenció amb les que hem estat funcionant tot el primer trimestre: mascareta, neteja de mans, distància i ventilació

Aquest article ha estat publicat en Comunicats i avisos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *